Tietosuojaseloste

TIETOSUOJASELOSTE

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste 17.7.2009 viimeisin muutos 12.6.2018

Rekisterinpitäjä
Sinunparhaaksi.fi

y-tunnus 1490883-7

Ketveneentie 97

41450 Leppälahti

Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö
Erkki Rautiainen
Sähköposti erkki.rautiainen@sinunparhaaksi.fi
0400 708879

Rekisterin nimi
Verkkokaupan asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Rekisteriä käytetään ainoastaan sinunparhaaksi.fi ja asiakkaan väliseen asiakassuhteen ylläpitoon. Tilauksen tekeminen edellyttää rekisteröitymistä asiakasrekisteriin.

Rekisterin tietosisältö
Asiakkaan perustiedot: asiakasnumero, sukunimi, etunimi, postiosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero, matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite, tilaushistoria ja toimituksen seurantatiedot.
Rekisteriin tallennetaan asiakkaan antama lupa lähettää markkinointiviestintää.

Yhteydenotot Jos teillä on kysyttävää henkilötietojenne käsittelystä, haluatte nähdä itseänne koskevat tallennetut tiedot tai poistaa tietonne järjestelmästämme, voitte ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen:erkki.rautiainen@sinunparhaaksi.fi


Säännönmukaiset tietolähteet
Yhteystiedot tallennetaan asiakkaan rekisteröitymisen yhteydessä. Muut tiedot tallentuvat asiakkaan tehdessä ostoksia verkkokaupassa.

Käyttäjän suostumus Huomioittehan, että tilaamalla uutiskirjeemme ja/tai rekisteröitymällä verkkosivustollemme ja/tai tilaamalla tuotteitamme, annatte suostumuksenne tietojenne tallennukseen. Toimitetun tilauksen osalta tiedon säilytysvelvoite määräytyy kirjanpitolain (1997/1336 § 10) mukaisesti

Evästeet

Eväste eli cookie on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin pyytää saada tallentaa tietokoneelle (ml. mobiililaitteet) vierailijan tunnistamiseksi verkkosivustolla. Evästeiden avulla palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi, analysoimaan sivustonsa käyttöä ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja muita etuja.

Käyttäjä voi torjua evästeiden käytön käyttämänsä selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan verkkopalvelun käytön lopetuksen jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät toiminnot voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymistä toimiakseen.

Evästeet sinunparhaaksi.fi sivustolla

Käytetyt evästeet voivat olla pitkä- tai lyhytkestoisia. Pitkäkestoiset evästeet pysyvät tallessa sille asetettuun aikarajaan asti. Pysyviä evästeitä käytetään mm. tukemaan kaupan toiminnallisuutta.

Lyhytaikaiset (ns. istuntokohtaiset) evästeet tallentuvat vain verkkosivustolla vierailun ajaksi käyttäjän laitteelle. Lyhytaikainen eväste häviää heti, kun verkkoselain suljetaan.


Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Rekisterin ylläpitäjä ei luovuta tietoja ulkopuolisille tahoille.

Kolmansien osapuolien käyttö sekä tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Käytämme kävijätietojen analysointiin,  sellaisten ulkopuolisten tahojen palveluja, jotka käyttävät sivustoillamme evästeitä. Tällaisia palveluntarjoajia ovat seuraavat tahot:

Google Analytics: Google

Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä sekä tiedostot on suojattu normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

VERKKOKAUPAN TOIMITUSEHDOT

Voimassa 28.7.2014 alkaen. 1. YLEISET EHDOT

Sinunparhaaksi.fi on Erkki Rautiaisen ylläpitämä sähköinen kauppa, jossa hyödykkeiden myyjänä on Sinunparhaaksi.fi Leppälahti, y-tunnus 1490883-7). Näitä sopimusehtoja sovelletaan Sinunparhaaksi.fi:n ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa. Nämä sopimusehdot ovat voimassa toistaiseksi. Sinunparhaaksi.fi varaa oikeuden muuttaa sopimusehtoja ilman ennakkoilmoitusta.

Sinunparhaaksi.fi ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on Sinunparhaaksi.fi:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella, mukaanlukien lakko tai muu työtaistelu, luonnonilmiöt, yhteiskunnalliset levottomuudet tai muut poikkeustilat. Sinunparhaaksi.fi on velvollinen ilmoittamaan Asiakkaalle niin pian kuin se on mahdollista sitä kohdanneesta ylivoimaisesta esteestä.

2. ASIAKAS

Sinunparhaaksi.fi myy tuotteita ja palveluita täysi-ikäiselle henkilölle (jäljempänä Asiakas).
Kuluttajakaupassa noudatetaan voimassa olevaa Suomen ja Euroopan Unionin kuluttajansuojalainsäädäntöä. Nämä sopimusehdot eivät ole voimassa siltä osin kuin ne rajoittavat kuluttajan oikeuksia siitä mitä pakottavassa lainsäädännössä on määrätty.

Toimitusaika-arviot on laadittu maahantuojien ja valmistajien antamien tietojen perusteella. Sinunparhaaksi tai sen käyttämät toimittajat eivät ole vastuussa vaikutuspiirinsä ulkopuolelta tulevien ennalta arvaamattomien muutosten aiheuttamista viivästyksistä. Sitova kauppasopimus astuu voimaan Asiakkaan hyväksyttyä nämä toimitusehdot ja tilauksen kirjauduttua Sinunparhaaksi.fi:n järjestelmään.

Tietosuoja

Asiakkaiden tiedot on tallennettu Sinunparhaaksi:n asiakasrekisteriin, jossa olevia tietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitämiseen ja hoitoon. Sinunparhaaksi.fi:llä on lisäksi oikeus käsitellä ja luovuttaa rekisterissä olevia tietoja perusteltuja käyttötarkoituksia (kuten suoramarkkinointia) varten henkilötietolain (523/99) mukaisesti Asiakkaan suostumuksella. Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä Sinunparhaaksi.fi:n verkkosivuilla. Asiakas voi tarkistaa itseään koskevat tiedot ottamalla yhteyttä Sinunparhaaksi.fi.

3. TUOTTEET, TILAAMINEN JA HINNASTO

Hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät toimitusta ellei toisin ole mainittu. Jos hinnastossa on merkittäviä hintavirheitä, tuotetta ei myydä selvästi alempaan hintaan, jos voidaan olettaa asiakkaan ymmärtäneen virheen olemassaolon.

Tuotteen hinta määräytyy sinunparhaaksi.fi – sivustolla tehdyn tilausajankohdan mukaisesti. Sinunparhaaksi.fi pidättää oikeuden rajoittaa tuotteiden myyntiä poikkeuksellisen suurissa erissä.

Asiakkaan toivomuksesta tilatuille tuotteille ei myönnetä yksipuolista peruutusoikeutta. Peruutuksen yhteydessä tilauksesta mahdollisesti aiheutuneet kustannukset peritään kokonaisuudessaan ostajalta.

Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö kassapalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

4. MAKSUTAVAT

Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Paytrail Oy . Yrityksen toiminta on Finanssivalvonnan (Fiva) alaista. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, mikä tarkoittaa, ettei kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista.

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet.

Korttimaksut (Visa, Visa Electron, MasterCard ja Eurocard)

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Mitä jos verkossa ostaminen olisikin helpompaa?
Paytrail säästää sinut toistuvilta toimitus- ja maksutietojen syöttämisiltä verkko-ostoksilla. Rekisteröidy ja liitä korttitietosi (debit tai credit) käyttäjätiliisi vain kerran. Jatkossa vahvistat ostoksesi tuhansissa eri verkkokaupoissa yksillä tunnuksilla. Palvelu on ilmainen.

Näin se toimii

1. Siirry verkkokaupassa maksamaan ostoksesi. Luo ilmaiset Paytrail-tunnukset maksun yhteydessä, tunnistaudu pankkitunnuksillasi ja jatka maksamaan.

2. Lisää maksukortti (debit tai credit). Kortin tallentaminen ja maksaminen on turvallista.

Tiedot tallentuvat turvallisesti Paytrailin palveluun. Voit kirjautua milloin vain käyttäjätilillesi uudestaan Paytrail.comissa ja tutustua ostohistoriaasi sekä hallinnoida käyttäjätietojasi. Jatkossa vahvistat ostoksesi yksillä tunnuksilla tuhansissa eri verkkokaupoissa!

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
https://www.paytrail.com/
Käteismaksu Jyväskylässä tuotteita luovutettaessa.

Ennakkomaksu tilille Tilin numero FI7952904740038781 tilaus lähetetään kun maksu näkyy kauppiaan tilillä.

5. TOIMITUSTAVAT

Sinunparhaaksi.fi:n toimitustavoista löydät lisää tietoa Sinunparhaaksi:n verkkosivuilta. Toimituskulut vaihtelevat toimitustapojen mukaan ja ovat nähtävissä tilausta tehtäessä. Verkkokauppa huomioi toimituskuluihin liittyvät mahdolliset alennukset ja tarjoukset automaattisesti tilausta tehtäessä.

Kun olet maksanut ostokset Paytrailin kautta oman pankkisi verkkotunnuksilla, tai Paytrail-tilillä, Paytrail ilmoittaa kauppiaalle maksusuorituksen saannista jonka jälkeen tuotteet toimitetaan 1 – 3 arkipäivän aikana kuljetettavaksi. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen tekstiviestinä. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa. Kuljetusaika on yleensä 2-3 arkipäivää.

PAKETIN OHJAUS
Nyt voit itse päättää, mistä noudat pakettisi. Ota käyttöösi maksuton Postin paketinohjauspalvelu ja valitse sinulle mieluisin pakettien noutopaikka, esimerkiksi lähin pakettiautomaatti.
Valitse verkkokaupassa toimitustavaksi posti, niin posti toimittaa pakettisi maksutta valitsemaasi noutopaikkaan.
Tilatessasi tuotteita voit myös ilmoittaa halutessasi automaatin osoitteen niin saat pakettisi sinne.

Asiakas on velvollinen tarkastamaan lähetyksen 14 vuorokauden kuluessa ja tutustumaan tuotteen käyttöohjeisiin ja –ehtoihin ennen käyttöönottoa.

Tuonti myös Jyväskylän seudulle ja haku toimipisteestä Jyväskylässä mahdollista etukäteen sovittaessa.
Ota yhteyttä erkki.rautiainen@sinunparhaaksi.fi
Tai puh 0400 708879

6. PALAUTUSOIKEUS

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Vapaamuotoisen peruutusilmoituksen voit lähettää sähköpostilla erkki.rautiainen@sinunparhaaksi.fi Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tuotteet on palautettava 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta asiakkaan omalla kustannuksella. Tavaran noutamatta jättäminen tai palauttaminen eivät enää riitä kaupan peruuttamiseksi.Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.
Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset
Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

7. TAKUU JA VIRHEVASTUU

Takuu määräytyy valmistajan määrittelemien takuuehtojen mukaisesti. Ostaja on velvollinen tutustumaan tuotteen mukana toimitettuihin takuuehtoihin ennen tuotteen käyttöönottoa. Takuuehdot löytyvät käyttöohjeista, erillisestä takuulomakkeesta tai valmistajan osoittamasta verkko-osoitteesta. Sinunparhaaksi pidättää oikeuden todentaa tuotteissa ilmoitetut virheet.
NeoLife:n tuotteissa on 100% tyytyväisyystakuu jos et tykkää ota yhteys kauppiaaseen.

8. REKLAMAATIO

Reklamaatiot käsitellään kirjallisesti. Vapaamuotoisen reklamaation voi toimittaa sähköpostilla osoitteeseen: erkki.rautiainen@sinunparhaaksi.fi

Erimielisyyksien ratkaiseminen ja oikeuspaikka: Riita-asiat käsitellään Sinunparhaaksi.fi:n kotipaikan käräjäoikeudessa. Asiamieskuluja ei korvata, koska Kuluttajaneuvonta ja kuluttajariitalautakunta tarjoaa veloituksetta apua erimielisyyksien ratkaisemiseen.

9. TUOTE- ja PALVELUVASTUU

Tuotteet ja palvelut myydään aina sellaisena kuin ne ovat. Tuotevirhevastuu rajoittuu mahdolliseen kauppahinnan palauttamiseen käyttöhyödyllä vähennettynä.
Sinunparhaaksi ei ole velvollinen täyttämään sopimusta, jos se kohtaa ylivoimaisen esteen, jota se ei voi kohtuudella voittaa. Sinunparhaaksi ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle ylivoimaisen esteen kohdalla asiakkaalle aiheutuvaa vahinkoa tai kustannuksia, ja on oikeutettu purkamaan sopimuksen.

Jättäessään tilauksen ja/tai tarjouspyynnön asiakas hyväksyy Sinunparhaaksi:n sopimusehdot.
Yhteystiedot
Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:
- Sähköpostilla osoitteesta erkki.rautiainen@sinunparhaaksi.fi
- Puhelimella numerosta 0400 708879

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit